Hypotheken

Wij helpen je graag bij het maken van goede financiële keuzes.

Heb je plannen om een huis te kopen? Of plannen om je woning te verbouwen of te verduurzamen? Of wil je weten of je hypotheek nog passend is op dit moment of in de toekomst?

Wij kunnen je voorzien van advies wat het beste bij je past.
Wij bieden je een luisterend oor zodat je je vertrouwd kunt gaan voelen bij ons.
Vanuit dat vertrouwen gaan wij samen kijken naar de beste oplossing voor jou.

Onze aanbieders

Wij kunnen met jou kiezen uit tal van hypotheekverstrekkers. Daarbij gaan wij kijken naar jouw wensen en zoeken daarbij de hypotheekverstrekker die bij jou past. Hieronder vind je een opsomming van een deel van de hypotheekverstrekkers waar wij uit kunnen kiezen. Staat jouw aanbieder er niet tussen dan wil dat niet zeggen dat wij daar niet terecht kunnen.

Ik wil graag een gratis inventarisatiegesprek

Onafhankelijk advies

Het eerste inventarisatiegesprek is gratis!

Tijdens het eerste gesprek gaan wij kennis maken met elkaar. Wij willen graag weten wie jij bent en wat je wensen zijn. Ook vertellen wij graag wie wij zijn en wat wij voor jou kunnen betekenen. In hetzelfde gesprek kunnen wij je globaal ook al vertellen wat de mogelijkheden zijn en welke kosten wij berekenen. Dit eerste gesprek is geheel vrijblijvend en gratis.

FAQ

De Nationale Hypotheek Garantie is een garantie op hypotheken tot een bepaald bedrag. Met een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) geef je jouw geldverstrekker de zekerheid dat jouw hypotheekschuld wordt terugbetaald. Bijvoorbeeld als je de hypotheek niet meer kunt betalen omdat je je baan verliest. Of bijvoorbeeld bij een scheiding of het overlijden van je partner. In deze situaties neemt NHG de restschuld van je over.

De kosten koper, oftewel aangeduid als k.k., zijn de kosten die je als huizenkoper moet betalen. De vaste kosten koper zijn de overdrachtsbelasting en notariskosten. Daarnaast zijn er nog aanvullende kosten koper, denk hierbij aan: een aankoopmakelaar, kosten hypotheekadviseur, taxatiekosten.

Dat hangt af van de voorwaarden van jouw huidige hypotheekverstrekker. Tegenwoordig bieden de meeste hypotheekverstrekkers wel een verhuisregeling aan. Dat betekent dat je in de meeste gevallen de hypotheekrente die je op dit moment hebt kunt meeverhuizen naar een volgende woning. Wij kunnen voor je nagaan of dat ook voor jouw situatie geldt.

Dat is niet nodig. Je kunt ook een hypotheek afsluiten als je een contract voor bepaalde tijd of een flexibel contract hebt. Bij een contract voor bepaalde tijd heb je een intentieverklaring van je werkgever nodig. Als je een flexibel contract hebt of een andere arbeidsrelatie wordt er gekeken naar je inkomen van de afgelopen drie jaar.

Onafhankelijk hypotheekadvies?​

Onafhankelijk hypotheekadvies?​

Poelman Assurantiën

Kortlopende reisverzekering