Particuliere verzekeringen

Wij helpen je graag bij het maken van goede financiële keuzes.

Verzekeringen beschermen je tegen (vaak vervelende) onvoorziene situaties die veel geld kunnen kosten. Je kunt van alles verzekeren, maar wat zijn de noodzakelijke, verplichte, verzekeringen en waarin heb je de keuze?

Sommige verzekeringen zijn niet verplicht, maar het is wel slim om ze te hebben: zoals bijvoorbeeld een aansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekering vergoedt de schade die je per ongeluk veroorzaakt bij een ander. Denk ook aan een reis- en/of annuleringsverzekering voor als je regelmatig op reis gaat of weekenden weg bent. Maar daar kunnen wij jou bij helpen. Wil je meer informatie over onderstaande schadeverzekeringen schroom dan niet om ons te bellen of te mailen.

Een greep uit onze
particuliere verzekeringen

Woonhuisverzekeringen

Aansprakelijkheids- en rechtsbijstandsverzekering

Recreatieverzekeringen

Levensverzekeringen

Motorrijtuigenverzekeringen

Overige verzekeringen

FAQ

Verzekeraars hanteren een bonus-malus ladder, ook wel no-claimkorting. Rijd je schadevrij dan krijg je elk jaar een hogere korting. Rijd je schade dan verlies je schadevrije jaren en stijgt je premie het jaar erop.
Bij sommige maatschappijen kun je een bonus-malus beschermer  afsluiten waardoor je bij schade niet terugvalt in de korting.

Ja, zolang jouw kind voor studie uitwonend is valt hij/zij onder jouw verzekering en hoeven ze geen eigen aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.

Een doorlopende reisverzekering kan soms bij 2 weken vakantie in het jaar al voordeliger zijn dan een kortlopende reisverzekering. Een doorlopende reisverzekering kan in veel gevallen bijgesloten worden in een pakketverzekering waardoor je meer pakketkorting krijgt en je premie daalt. Je bent dan ook voor een weekendje weg of 1 hotelovernachting al verzekerd bij een doorlopende reisverzekering.

Je fiets is verzekerd onder de inboedelverzekering zolang deze in een gebouw staat dat onder je dekking valt, bijvoorbeeld bijgebouw of schuur. In alle andere gevallen moet je jouw fiets verzekeren middels een fietsverzekering.

Vrijblijvend gesprek over je verzekeringen?

Vrijblijvend gesprek over je verzekeringen?

Poelman Assurantiën

Kortlopende reisverzekering