Mijn Digitale Polismap

  • Altijd de meest recente versie van uw polisgegevens.
  • Inzage in uw gegevens wanneer het u uitkomt.
  • Een schade melden of de behandeling van uw schade volgen.

Dat behoort vanaf nu tot de mogelijkheden via ‘Mijn Digitale Polismap’. Het is een handig hulpmiddel, maar het vervangt niet onze persoonlijke benadering. U kunt er ook wijzigingen doorgeven of een bericht voor ons achterlaten.

In ‘Mijn Digitale Polismap’ zijn alleen uw eigen gegevens opvraagbaar. Uiteraard wordt de toegang goed beveiligd tegen ongewenste bezoekers. Zo blijft uw privacy gewaarborgd!

Om naar Mijn Digitale Polismap te gaan, kunt u hier klikken. Voor de procedure voor het aanmelden van de Digitale Polismap en voor een impressie kunt u hier klikken. Klik hier voor de pdf-versie.

Wijzigingen doorgeven

Het is zeer belangrijk dat uw verzekeringen en financieringen goed aansluiten bij de werkelijke situatie. Het is daarom belangrijk dat wij goed op de hoogte zijn van uw omstandigheden.

Als zich hierin wijzigingen hebben voorgedaan of zich binnenkort gaan voordoen, vernemen wij dat graag! Wij zijn u graag van dienst door uw verzekeringen, hypotheek of financiering hierop aan te passen.

Om wijzigingen op een polis door te geven of adreswijzigingen, kunt u hier klikken, via Mijn Digitale Polismap de wijziging doorvoeren of telefonisch contact met ons opnemen.

Als wij vragen hebben naar aanleiding van uw wijziging, nemen wij spoedig contact met u op.


Realisatie: Pronamic