Vacature Adviseur particuliere verzekeringen binnendienst

Vacature
Adviseur particuliere verzekeringen binnendienst

 

Wie zijn wij?

Wij zijn Poelman Assurantiën, gevestigd in Leek. Een verzekeringskantoor wat al ruim 27 jaar met veel plezier en enthousiasme actief is in de markt van verzekeringen en hypotheken. Ons uitgangspunt is om de klant centraal te stellen en zo goed mogelijk te voorzien van het juiste advies voor zijn of haar verzekeringen en hypotheek.

 

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiast persoon die graag in een klein en gezellig team werkt, de klant vooropstelt en graag een stapje extra doet voor deze klant.

Ben jij in het bezit WFT Basis en WFT Particulier dan komen wij graag in contact met jou. Relevante werkervaring is een pré.

 

Wat bieden wij?

Een klein team waarbij oog voor elkaar is. Tevens bieden wij naast een goed salaris ook aanvullende arbeidsvoorwaarden, veel vrijheid en ruimte om je eigen ideeën in te brengen, mogelijkheden tot opleiding(en) te volgen. Ben je beschikbaar voor 24-32 uur per week? Dan komen wij graag met jou in contact.


Stuur je CV en motivatie naar Simon de Vries, s.devries@poelmanassurantien.nl of bel naar 06-47165827 om in contact met ons te komen.

Hopelijk spreken wij je snel onder het genot van een kop koffie of thee.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Deel de vacature:

Kortlopende reisverzekering